Deel je verhaal

Heb je ook een bijzonder verhaal over de Houthaven, Spaarndammer- of Zeeheldenbuurt om te delen?

Woon je al lang in deze buurt of ben je er net komen wonen? Wij zijn benieuwd hoe je de buurt ervaart, wat je favoriete plekken in de buurt zijn of waar je mooie herinneringen aan hebt. Wil je graag jouw verhaal delen en onderdeel worden van de SpaarnHoutenHelden Verhalenkaart?
Leuk! Dan nemen we contact met je op en spreken we graag met je af voor bijvoorbeeld een kop koffie. Op een plek in de buurt die jou leuk lijkt.

Een aantal van de verhalen die wij verzamelen voor de Verhalenkaart vertalen wij vervolgens naar een speciaal ontworpen product. (Lees hier meer over onder het kopje ‘Over Verhalenkaarten’).
Het zou zomaar kunnen dat jouw verhaal wordt omgetoverd naar een product die straks iedereen kan kopen!

Of mis je iets of iemand op de Verhalenkaart?

Heb je een suggestie voor een plek/gebouw, een persoon of een gebeurtenis dat volgens jou niet mag ontbreken op deze kaart? Wij horen het graag! Het kan ook zijn dat een bepaalde plek inmiddels verdwenen is, net zo als de Maria Magdalena Kerk. Of een plek die heel erg veranderd is, zoals de Graansilo Korthal Altes. Maar dat geeft niet. Wij reizen met de Verhalenkaart juist graag door de tijd heen!

Vul hieronder het formulier in als je graag jouw verhaal met ons deelt of een suggestie voor ons hebt:

Dank u wel! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.


TERUG NAAR DE VERHALENKAART